Бажання
Додайте товари до списку бажань

Сифон для раковини VIEGA 1 1/4 x 1 1/4″ пластик білий бутил. з/г 573966 (103927)

Артикул: 811
Сифон пластиковий пляшковий з верхом(головкою) 1 1/4 ″х1 1/4″ VIEGA 103927 (573966)
Виробник - VIEGA.
Країна виробництва - Німеччина.
VIEGA - це істинно німецька якість виробництва Німеччини. Використання самого високотехнологічного обладнання і наявність в автоматизованому виробничому процесі з комп'ютерним управлінням до п'яти ступенів справжнього німецького контролю гарантує максимальну ступінь надійності при монтажі та експлуатації продукції компанії.
103927 Сифон VIEGA - це пляшковий каналізіцонний сифон.
Сифон виготовлений з якісного і термостійкого пластика. Колір білий
Фірма Viega виробляє сифони ідеально відповідають будь-яким вимогам і підходять до будь-якого дизайну. Будь то темно-зелені або трубні сифони, з пластика або хромованої латуні, сифони відрізняються конструкцією, що забезпечує особливо оптимальні параметри потоку. Крім того вони відмінно переносять чистку з використанням побутових миючих засобів.
Комплектація:
накладка Ø 50 мм,
верхня розетка з нержавіючої сталі,
пробка.
Все що виробляє компанія Viega пов'язано з якістю. Продукція забезпечена якістю про який у всьому світі говорять «зроблено в Німеччині» і асоціюється з товарами найвищого класу. Компанія Viega - світовий лідер з виробництва сантехнічного та опалювального обладнання заснована в 1899 році. За роки успішного розвитку Viega пропонує більше 16 000 найменувань продукції, що випускається на п'яти заводах в Німеччині. Завдяки великому асортименту продукції Viega можна легко і швидко скомплектувати будь-які інженерні системи будівель. Складові частини систем повністю узгоджені між собою, а продумана і бездоганна конструкція гарантує зручність монтажу, надійність і довговічність.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
282.00 грн/шт
В наявності
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
шт
  • Самовивіз з пункту видачі: 
  • м.Київ, вул.Дегтярівська, 31
  • м.Київ, вул. Якутська, 12

 

  •  готівкою в офісі
  • Безготівковий рахунок

Гарантія від виробника.

Характеристики
Бренд VIEGA
Призначення Для умивальника
Вгору