Бажання
Додайте товари до списку бажань

Сифон Waterstal А-40089 для ванни з перел. 1 1/2″, з гнучкою трубою

Артикул: 17257
Сифон Waterstal (А - 40089) для ванни з переливом 1 1/2″, з гнучкою трубою
Діаметр - 1 1/2 ″
Матеріал - Пластик/Сталь
Система - водовідведення
Використання - ванна
Країна-виробник - Україна
Перша і головна функція сифона полягає у відведенні в каналізацію всієї використаної при використанні сантехніки води, з усіма що потрапили в неї частинками бруду, душовою косметики і так далі.
І саме від сифона і його пропускної спроможності залежить, як швидко і якісно буде відбуватися відведення потоку води. Наприклад, в частині корпусу деяких моделей, розташованої прямо під зливним отвором, продумана спеціальна «равлик», яка створює вихровий потік води, набагато краще відносить все забруднення.
Компанія Waterstal є великим виробником пластикової сантехарматури. Продукція, що випускається, широко застосовується як спеціалізованими організаціями, так і приватними особами при проведенні будівельних і ремонтних робіт, пов'язаних з монтажем і заміною систем водовідведення.
Продукція, що випускається компанією, відрізняється високою якістю, доступними цінами та сучасною прозорою зручною упаковкою. Високотехнологічне ливарне виробництво має європейське обладнання, системи контролю якості продукції. В обов'язковому порядку здійснюється технічний контроль за кожною одиницею товару.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
185.00 грн/шт
В наявності
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
шт
  • Самовивіз з пункту видачі: 
  • м.Київ, вул.Дегтярівська, 31
  • м.Київ, вул. Якутська, 12

 

  •  готівкою в офісі
  • Безготівковий рахунок

Гарантія від виробника.

Характеристики
Бренд Waterstal
Призначення Для ванни
Вгору