Бажання
Додайте товари до списку бажань

Комплект кріплення інсталяції до стіни Viega 776626

Артикул: 19975
Комплект кріплення інсталяції до стіни Viega 776626
Виробник - Viega
Країна виробництва - Німеччина
VIEGA - це істинно німецька якість вироблена в Німеччині. Використання самого високотехнологічного обладнання і наявність в автоматизованому виробничому процесі з комп'ютерним управлінням до п'яти ступенів справжнього німецького контролю гарантує максимальну ступінь надійності при монтажі та експлуатації продукції компанії.
Все що виробляє компанія Viega пов'язано з якістю. Продукція забезпечена якістю про який у всьому світі говорять «зроблено в Німеччині» і асоціюється з товарами найвищого класу.
Компанія Viega - світовий лідер з виробництва сантехнічного та опалювального обладнання заснована в 1899 році. За роки успішного розвитку Viega пропонує більше 16 000 найменувань продукції, що випускається на п'яти заводах в Німеччині.
Завдяки великому асортименту продукції Viega можна легко і швидко скомплектувати будь-які інженерні системи будівель. Складові частини систем повністю узгоджені між собою, а продумана і бездоганна конструкція гарантує зручність монтажу, надійність і довговічність.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
983.00 грн/шт
В наявності
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
шт
  • Самовивіз з пункту видачі: 
  • м.Київ, вул.Дегтярівська, 31
  • м.Київ, вул. Якутська, 12

 

  •  готівкою в офісі
  • Безготівковий рахунок

Гарантія від виробника.

Характеристики
Тип Кріплення
Бренд VIEGA
Вгору